Nagehan Alçı’dan şoke eden Rasim Ozan sözleri: Geceleri elimde bıçakla bekliyordum

2010 yılında nikah masasına oturan ve ikiz kızları dünyaya gelen Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı, geçtiğimiz sene tek celsede boşandı.

Ayrılık kararının ardından Kütahyalı’dan gördüğü şiddetle gündeme gelen Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün programında, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını iddia etti.

‘RASİM PARAMI ELİMDEN ALIYORDU’

Nagehan Alçı, “Benim kazandığım parayı Rasim’in ‘Sen anlamazsın’ diyerek elimden alıyordu. Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış. Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor. Rasim’in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum. Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun herkesi arardım. Gecenin bir yarısı ben uyurken ışıkları açıp ‘Beceriksiz sen benim için bir şey yapmıyorsun’ derdi.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir