Hayatım film olsa ismi ‘Denizin Dibi’ olurdu…

Posta gazetesinin röportajına konuşan şarkıcı Deniz Seki çarpıcı itiraflarda bulundu.

ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ ÖLÜMÜ DÜŞÜNMEK İÇİN?

Annem çok hasta. Gözümün önünde eriyip giden bir annem olunca onun psikolojisi herhalde. Aslında farkındalık dönemindeyim. Kendime olan sevgim ve saygım arttı. Şu anda sürekli üretmeye başladım. Bir dönem küsmüştüm. Hak ettiğim yerde değilmişim, onu fark ettim. Yanlış yönetilmişim belki ya da ben buna izin vermişim. Şimdi baktığımda bütün sorumluluk, hata benimmiş.

HAYATINIZ BİR FİLM OLSA İSMİ NE OLURDU?

Biri ‘Denizin Dibi’, diğeri ‘Mutluluğa Söz Verdim’ olurdu. Belki de iki film çekerim.

“AŞKA İNANMIYORUM” DEMİŞSİNİZ. AMA HAYATINIZDA BİRİ VAR. AŞIK OLMADAN BERABERLİK TUHAF GELDİ BANA?

Artık aşık olmak kelimesi benden çok uzak. Şu anda da erkek arkadaşımla küsüz. Kendisi çok kıymetli bir ailenin çocuğu. Benden büyük, çok olgun ve çok akıllı. Dört yıldır hayatımda, ismi İrfan. Ailesi benim başımın tacı. Aşık değilim ama seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Fakat tıkandığımız yerler oluyor. Hayat da böyle devam etmiyor, bir şeyin bitmesi gerekiyorsa biter. Devam etmesi gerekiyorsa devam eder.

EVLİLİK FİKRİNİZ VAR MI?

Hiç bana göre değil. İnsanlar evleniyor, iki gün sonra boşanıyor. O zaman niye evlendin kardeşim? O kadar kolay olsa, basite alsam, bugüne kadar 10 kez evlenip ayrılmıştım. Gönül Yazar’ı geçerdim. Sırf tek başına yaşlanmamak için biriyle evlenilmez, sevgilinle de yaşlanabilirsin.

YENİ NESİL ŞARKILAR DA İKİ GÜNDE ZİRVEYE ÇIKIP İKİ GÜNDE UNUTULUYOR. ŞARKICILAR YİNE ÖYLE. BUNUN SEBEBİ NE?

Çünkü kimsenin hiçbir şeye tahammülü kalmadı. Herkes doğal şeyler peşinde. YouTube üzerinden evinde pijamalarınla çektiğin bir şarkının videosu milyonlarca tıklanıyor. Mesela arada rastlıyorum; “Kalktım, yüzümü yıkadım, dişimi fırçaladım” diyen şarkılar bile mevcut. Çok enteresan ve tuhaf bir dönemden geçiyoruz. Ama eminim ki ben Z kuşağını yakalayacağım. Çünkü ruhum Z kuşağı. Hiç yaşlanmadı. Ben takvim yapraklarına inanmıyorum. 1 Temmuz’da 53 yaşıma girdim. Ama kendimi yaşsız hissediyorum.

ANNELİK PEKİ, ANNE OLMA İSTEĞİNİZ HİÇ OLMADI MI?

Annelik mertebesi de benden geçmek üzere. Tren kaçtı. Bir gün eğer evlenirsem sırf gelinlik giymek için bunu yapabilirim. (Gülüyor) Aslında baktığında evlilik çok saçma bir kurum. İki tane birbirini tanımayan insanı aynı evin içine sokuyorsun, diyorsun ki buyurun yaşayın. Ama çok da baş tacı bir müessese. Bir gün evlenirsem artık benim sığınacağım son liman olur o.

“ŞÖHRET İNSANI KİRLETİYOR” DİYE DÜŞÜNENLER VAR. KATILIYOR MUSUNUZ?

Ben temiz kaldım, ruhumu hep korudum. Kimsenin ayağına basmadım, kimseyi ekmeğinden etmedim. Kimsenin arkasından haset etmedim. Herkesi çok iyi tanıyorum. Çünkü çok büyük bir üniversiteden mezunum; tecrübe üniversitesi… Bir insanı gördüğüm ilk anda MR’ını çekebilirim.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir