Dev Balina Bu Altcoin İçin Büyük Bahis Oynuyor: Ne Bekliyor?

Kriptoların değişken okyanusunda, balinalar genellikle daha küçük balıkların takip etmesi için bir iz bırakan bir strateji ile gezinirler. Böyle bir kripto balinası son zamanlarda Ethereum’da dalgalar yaratıyor. Gerçekten de, bu süreçte lider altcoin yükseliş eğilimi gösterdi. Son gelişmede bu balina yüklü miktarda ETH topluyor.

Dev kripto balinası lider altcoin Ethereum biriktiriyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasa ısınmaya başladı. Böyle olunca balinaları daha sık görür olduk. Öyle ki bazı balinalar yüklü karlar aldıktan sonra geri dönüyor. Dev bir kripto balinası Binance’e 31,80 milyon USDT yatırarak kayda değer bir hamle yaptı. Bu balina yalnızca birkaç saat sonra yaklaşık 15,94 milyon dolar değerinde 8.698 ETH çekti. Bu arada, yine de bu tek seferlik bir olay değildi.

Ethereum Fiyat Performansı. Kaynak: CoinMarketCap

Sadece iki gün önce aynı kripto balinası, altcoin fiyatının yükselmesinin ardından Binance’e 45 milyon dolara eşdeğer 24.495 ETH yatırdı. BU hamlesinde, yaklaşık 5,47 milyon dolar kâr almayı hedefledi. On-chain analitik platformu LookOnChain’e göre, balinanın Ethereum ile ticaret geçmişi etkileyici. Balina, 12 Şubat’tan bu yana yedisi kârlı olmak üzere sekiz işlem gerçekleştirdi. Bu, 13 milyon doları aşan kümülatif kâr ile %87,5’lik kıskanılacak bir kazanma oranına karşılık geliyor.

Balina bu hamlesiyle neyi hedefliyor?

Bu eylemler, Ethereum’un son dönemdeki fiyat dalgalanmalarına rağmen, ne zaman alıp satacağını bilenler için kazançlı bir potansiyele sahip olduğuna dair daha geniş bir anlatının altını çiziyor. Popüler kripto analisti Ali Martinez, altcoin için bu anlatıya ağırlık veriyor. IntoTheBlock’un on-chain verilerine atıf yapan Martinez, önemli bir direnç seviyesine işaret ediyor. Martinez, “ETH’nin yükselişe geçmesi için 1.960 dolardaki devasa arz duvarını aşmasını beklemeniz gerekebilir,” diyor. Bu verilere göre, 1,14 milyon adres bu fiyat noktasında yaklaşık 33 milyon ETH satın aldı. Bu da onu sert bir arz duvarı haline getiriyor.

Ethereum Destek ve Direnç Kümeleri. Kaynak IntoTheBlock

Akıllı balinanın son satın alma çılgınlığı, altcoin fiyatının bu direnci kırması beklentisiyle uyumlu. Bu bilgili yatırımcının titiz hamleleri, Ethereum’un fiyat yörüngesine olan güveni vurguluyor. Bu aynı zamanda, her düşüş ve yükselişin dikkatli bir göz için fırsatların habercisi olduğunu gösteriyor. Ayrıca, kripto para piyasasında strateji ve zamanlamanın incelikli dansı da olması mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir